Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Tutustu meihin! Ilmaiset liikuntaviikot 3.9.-16.9.

Kirjoitettu: 15.8.2018 15:38


Liikunnallista syksyä 2018!


SYKETTÄ toivottaa sinut tervetulleeksi ilmaisille liikuntaviikoille 3.-16.9.2018!


Mitä olisikaan lukukauden aloitus ilman SYKETTÄ ilmaisia liikuntaviikkoja? No ei mitään, siksi järjestämme ne taas!

Kutsumme Savonian ja UEF:n opiskelijat ja henkilöstön sekä HUMAKin ja Taideyliopiston opiskelijat liikkumaan kanssamme ilmaisille liikuntaviikoille 3.9.-16.9. Luodaan yhdessä aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakouluyhteisö!

Ilmaisten kokeiluviikkojen ajan voit maksutta ilmoittautua haluamillesi tunneille ja testata valikoimaamme vapaasti. Kalenteristamme löydät tunteja niin aloittelijoille kuin himotreenaajille ja valikoimissa on rentoutumista, tiukkaa tekemistä ja kaikkea siltä väliltä. Kokeilisitko vaikkapa lattareita, kungfua, pumppia tai akrobatiaa?

Ujostuttaako tulla mukaan? Tutustu etukäteen tuntikuvauksiin etusivun liikuntakalenterista sekä lue kunkin tunnin kohdalta ohjaajan esittely. Liikuntakalenteriin on merkitty keltaisella ja vihreällä kevyemmät ja kehonhuoltoon painottuvat tunnit, joista voi olla hyvä startata, jos edellisestä liikuntakerrasta on aikaa. Liikuntaseuraa voi kysellä SYKETTÄ rinnassa -Facebook-ryhmässä, jos kaveria ei vielä tähän hätään löydy!


Mitä, missä, milloin?


Mitä: SYKETTÄ – Kuopion korkeakoululiikunnan tarjoamat ilmaiset liikuntaviikot. Tutustu syksyn liikuntakalenteriin TÄÄLTÄ.

Missä: Kaikissa Savonian, UEF:n ja yhteistyökumppanien liikuntatiloissa. Avoimet ovet omissa tiloissa: Studentialla ma-pe klo 8-19, Snellmanialla ma-pe klo 7-19, Opistotiellä ma-pe klo 8-17 (muuna aikana kulkuavaimella, iltaisin ohjaajat avaavat ovet ennen tunnin alkua). Katso tarkemmat tiedot tilojen osoitteista, aukioloajoista ja varustelusta TÄÄLTÄ.

Milloin: 3.9.-16.9.18

Miksi: Koska liikuntaa lisää hyvinvointia ja SYKETTÄ tarjoaa sitä monipuolisesti ja super edullisesti!


Toimintaohje


Piece of cake! Sinun tarvitsee vain:

1) Rekisteröityä SYKETTÄ-palvelun käyttäjäksi täällä (jos et ole sitä vielä tehnyt!). Se on ilmaista.
2) Tutkia valikoimaa syksyn liikuntakalenterista täältä.
3) Kirjautua sivustolle verkkosivun yläpalkin kautta ja ilmoittautua haluamillesi tunneille kalenterin kautta täältä. Ilmaisilla liikuntaviikoilla ilmoittautuminen ei maksa mitään!


SYKETTÄ Appro


Ilmaisten liikuntaviikkojen aikana järjestetään myös SYKETTÄ Appro – pyydä leima appropassiisi kun käyt ohjatuilla tunneillamme! Lisätietoa approsta pian nettisivuillamme.


Mitä tapahtuu ilmaisten liikuntaviikkojen jälkeen?


Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Maanantaina 17.9.2018 edellytämme, että jokaisella SYKETTÄ-liikuntatiloissa liikkujalla on voimassa oleva SYKETTÄ-tarra opiskelija- tai henkilöstökortissaan. Voit vakinaistaa suhteesi SYKETTÄ-liikuntapalveluihin maksamalla edullisen liikuntamaksun joko kevääksi tai koko lukuvuodeksi.

Maksa tarra verkkokaupassa tai myyntipisteellä ja käytä virtuaalista tarraa (mobiilisovellus SYKETTÄ Kuopio saatavilla Androidille) tai hae tarra korttiisi jostain myyntipisteestämme!


Mistä niitä tarroja saa?


Paras, helpoin ja nopein tapa on ostaa tarra nyt heti VERKKOKAUPASTA!

Verkkokaupasta ostetun tarran voit noutaa myyntipisteestä sinulle sopivana aikana tai käyttää android-sovellusta SYKETTÄ Kuopio. Ostettu tarra on heti voimassa, eli tunneille ilmoittautuminen onnistuu välittömästi.

ISYYn kampustoimisto Lukema / Yliopistonranta 3

CafeSAVOTTA, Microkatu 1, E-osa, 3. krs.

KUTOPin kirjakauppa, Opistotie 2, 1. kerros

Mukaan tarvitset voimassaolevan opiskelija- tai henkilöstökortin. Jos sinulla ei vielä ole korttia, voit hoitaa maksun ottamalla mukaan henkilöllisyystodistuksen. Jos epäröit, oletko oikeutettu käyttämään palveluja, tarkista täältä.

Jotta kaikki sujuu mutkattomasti, muista rekisteröityä SYKETTÄ-liikkujaksi ennen tarran ostamista. Se tapahtuu siis täällä.


Liikunnan riemua hyvällä SYKKEELLÄ!

ps. kurkkaa myös some!
Facebook: facebook.com/sykettakuopio
Instagram: @syketta_kpo

Kommentit

  Teija Tossavainen
  21.8.2018 klo 13:45

  Hei,

  Rekisteröidyin ja halusin ilmoittautua kokeilemaan pilatesta ilmaisilla viikoilla 3.-16.9. mutta ilmoittautuminen ei onnistunut.
  Kertoo ohjelma, että minulla ei ole ilmoittautumiseen tarvittavaa tarraa tjms. Mitä ihmettä! Eikös se osteta kokeilun jälkeen?
  Terveisin Teija Tossavainen


Kommentoi